Tukea liikkumiseen? Kunnon startti ryhmät ja liikuntaneuvontaa

Viimeksi päivitetty 29.12.2023

Nakkilassa liikuntaneuvontaa kahdella tavalla:

1. Hyvinvointialueen Hytevalmantajan Liikuntaneuvonta ja Kunnon Startti-ryhmät:

Hyvinvointia ja terveyttä edistävää elintapaneuvonnan pääpaino on liikunta-, ravitsemus- ja unineuvonnassa. Tavoitteena on, että hyvinvointi- ja terveysvalmennukseen ohjautuvat asiakkaat jo ennaltaehkäisevässä vaiheessa, kun on riski sairastua mm. diabetekseen ja muihin valtimosairauksiin tai on jo sairastunut. Hyvinvointi- ja terveysvalmennuksessa asiakaslähtöisesti ammattilaisten kanssa tarkastellaan nykyisiä elintapoja, asetetaan itselle tavoitteet ja asiakas saa ohjausta ja tukea elämäntapamuutoksen toteuttamiseen. Asiakkaita voidaan saattaen ohjata alueen kuntien matalan kynnyksen ryhmiin. Esite hytevalmentaja Mari Jalava

RYHMÄT:

TIISTAI klo 17-17.45, aikuisten kunnon startti, Nakkilan Liikuntakeskus. Ohjaajana Veera Tiilikainen
TIISTAI klo 16.30 – 17.15, Lasten kunnon startti. Harjavallan liikunta- ja uimahalli. Vaihtuva ohjaaja
MAANANTAI klo 17-17.45, perheryhmät. Eurajoki/Luvia. Ohjaaja Jonna Halminen 

Yhteystiedot:
Mari Jalava, Hytevalmentaja, fysioterapeutti
p. 044 906 7650
mari.jalava@sata.fi

Nakkilalassa Kunnon Startti ryhmä kokoontuu Ti 17 -17.45 (Huom! mukaan vain Satakunnan Hyvinvointialueen Hyte-valmentaja Mari Jalavan kautta)

2. Liikunnanohjaaja jatkaa maksutonta kynnyksetöntä liikuntaneuvontaa liikuntakeskuksella

Liikuntaneuvonta on suunnattu kaikille nakkilalaisille, jotka kaipaavat apua ja tukea liikunnallisemman elämäntavan omaksumiseen. Se tarjoaa tukea ja ohjausta arjen aktiivisuuden ja liikkumisen lisäämiseen. Liikuntaneuvonta voidaan toteuttaa pidempikestoisena, useita tapaamiskertoja sisältävänä projektina tai kertaluontoisena ohjaushetkenä. Liikuntaneuvontapalvelumme ovat avoinna myös lapsille ja perheille.

Jos kaipaat motivaatiota ja vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja liikkumisen lisäämiseen arjessa, ole yhteydessä!

liikuntakeskuksen info: 0447475924 tai veera.tiilikainen@nakkila.fi


Kuvassa: Liikunnanohjaaja Veera Tiilikaiseen