Liikuntakalenteri

Viimeksi päivitetty 28.2.2022

Liikuntalukkari A4 kevät 2022

Tuntikuvaukset

Ikäihmisten Tasapaino– ja lihaskuntotunti
Tunnilla harjoitellaan tasapainoa ja lihaskuntoa sopivassa suhteessa. Vahva lihaskunto on perusedellytys hyvälle tasapainolle. Tunti sisältää monipuolisia harjoitteita ja soveltuu kaiken kuntoisille.

Ikäihmisten ohjattu kuntosali
Ohjattu kiertoharjoittelu edistyneemmille, jo aiemmin kuntosalilla käyneille, joilla perusliikkeet ovat hallussa.

Ikäihmisten Tuolijumppa
Soveltavan liikunnan ryhmä, jossa jumpataan omalla tasolla ja iloisella mielellä. Liikkumisen apuvälineet huomioidaan ryhmässä.

Voit osallitua tuolijumppaan myös etänä Meet-sovelluksen kautta:
Linkki etäjumppaan tästä (siirryt ulkoiselle sivustolle) 

Liikunnan Startti matalankynnyksen ryhmä
Tunnilla erilaisiin liikuntamuotoihin tutustumista matalalla kynnyksellä.

Toiminnallinen treeni
Monipuolinen ja reipastempoinen kiertoharjoittelu. Lihaskuntoa ja aerobista kestävyyttä kehittävä treeni toteutetaan kehonpainoa ja erilaisia välineitä, kuten kahvakuulaa ja levypainoja, apuna käyttäen.

Ikäihmisten Spinning
Ikähmisille suunnattua sisäpyöräilyä musiikin tahtiin vastusta säätämällä. Jokainen pyöräilee oman kuntotasonsa mukaisesti. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin jo kokeneillekin pyöräilijöille.

Ikäihmisten lihaskuntotunti
Ikäihmisille suunnattua monipuolista lihaskuntoharjoittelua, jolla parannetaan lihaksiston kuntoa ja liikkuvuutta sekä ylläpidetään toiminnallista elämäntapaa ja arjessa jaksamista.

Friday dance
Tunnilla pääset kokeilemaan erilaisia tanssityylejä showtanssista nykytanssiin ja streetlajeihin. Harjoitellaan tekniikkaa ja tehdään erilaisia helppoja koreografioita sekä treenataan lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Tunti sopii myös aloittelijoille.

Ohjattuun ryhmäliikuntaan osallistut

Kertamaksulla 4€ tai alennettuun hintaan 2€ (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset).
Ryhmäliikuntaan on mahdollista ostaa myös 10-kortti 40€ tai 20€ (alennettu hinta).
Näytä kortti aina infossa ennen jumpan alkua.

Kertamaksu suoritetaan ennen tuntia Liikuntakeskuksen infoon. Voit maksaa käteisellä, pankki- ja luottokortilla, ePassilla, Tyky-setelillä sekä Smartumin ja Edenredin seteleillä tai näiden verkko- ja mobiilisovelluksilla. Smartum Visa on poistunut kokonaan käytöstä 1.1.2021.

Mahdolliset muutokset

Varaamme oikeuden ohjelman muutoksiin. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme osoitteessa www.nakkila.fi. Tuntien toteuttamiseen vaaditaan min. 5 osallistujaa.

TERVETULOA MUKAAN LIIKKUMAAN!