Myynnissä olevat tontit

Viimeksi päivitetty 8.10.2021

Nakkilan kunnalla on omakotitontteja myynnissä seuraavilla alueilla:

 

Säkkimäki, Lehtokertunkatu, 3-4 euroa/neliömetri
Mäntymetsäinen mäen päällä oleva moderni asuinalue. Uniikki tonttikohde koko Nakkila-Ulvilan seudulla. Sijaitsee Ulvilan lähellä, valtatie 2 tuntumassa.  Kaavakuva (.pdf) ja Google maps -kuva vuodelta 2011 (siirryt toiselle sivustolle).
Katso tonttipaketti tästä (.pdf).

Huopilan alue, Lammainen, 1 euroa/neliömetri
Vehreä asuinalue Lammaisten suunnalla, Kokemäenjoen eteläpuolelle. Lyhyt matka Harjavallan tehtaille ja Nakkilan palveluihin. Google maps -kuva vuodelta 2011 (siirryt toiselle sivustolle).
Katso tonttipaketti tästä (.pdf).

Viikkalan alue 2 euroa/neliömetri
Alue sijaitsee Kokemäenjoen pohjoispuolella vastapäätä Penttalan aluetta. Rauhallinen omakotitaloalue, lapsiperheitä ja oma koulu. Lyhyt matka kuntakeskukseen. Alueella on myös kaksi rivitalotonttia, jotka on mahdollista lohkoa isoiksi omakotitalotonteiksi. Google maps -kuva vuodelta 2011 (siirryt toiselle sivustolle) ja ilmakuva alueesta.
Katso tonttipaketti tästä (.pdf).

Penttalan alue, 1,5 – 2 euroa/neliömetri
80–90-luvulla rakennettu omakotitaloalue kuntakeskuksen ja uuden liikuntakeskuksen tuntumassa. Alue on aivan Arantilankoskien tuntumassa ja rajoittuu rauhoitettuun ainutlaatuiseen luonnonniittyyn. Google maps -kuva vuodelta 2011 (siirryt toiselle sivustolle).
Katso tonttipaketti tästä (.pdf).

Pikkukartanon alue, Keskusta, 12 euroa/neliömetri
Pieniä keskustatontteja ilman ison pihan vaivaa. Sijainti aivan keskustassa, terveysaseman ja liikekeskuksen vieressä. Hyvät yhteydet ja palvelut aivan lähellä, tulevaisuuden tontteja. Google maps -kuva vuodelta 2009 (siirryt toiselle sivustolle).
Katso tonttipaketti tästä (.pdf).

Soinilan alue, 3 euroa/neliömetri
Upea sijainti metsäpohjaisella Soinilan alueella. Osa tonteista rinteessä mäntyjen katveessa. Nopea siirtyminen valtatie 2:lle ja Harjavallantielle. Kaavakuva Soinilasta (.pdf) ja Google maps -kuva vuodelta 2011 (siirryt toiselle sivustolle).

Myllärin alue, 3 euroa/neliömetri
Idyllinen alue Nakkilan kuntakeskuksen tuntumassa, perinteinen kaunis maalaismiljöö. Sijainti valtatie 2:n läheisyydessä. Alueella vanhoja 1900-luvulla rakennettuja taloja kuin myös uutta omakotitalorakentamista. Kaavakuva Myllärin alueesta (.pdf) ja Google maps -kuva vuodelta 2009 (siirryt toiselle sivustolle).
Katso tonttipaketti tästä (.pdf).

Isoja omakotitontteja

Isoja omakotitalotontteja on Vappulan ja Viikkalan alueella. Monet niistä ovat asemakaavassa rivitalotontteja, joihin voi poikkeusluvalla rakentaa omakotitalon.

Vappulan alueen isot tontit ovat Palontien läheisyydessä, alue rajoittuu luonnonpuistoon. Vappulan alue on rauhallista omakotitaloaluetta Arantilanpuiston lähellä.  Siellä on yksi iso (1657 m²) tontti, maapohjan hinta 2 euroa/neliömetri.  Kaavakuva Vappulan alueesta (.pdf).

Parkkalin alueella Viikkalassa on kaksi isoa tonttia (3261 m² ja 2892 m²) maapohjan hinta 3 euroa/m². Viikkala sijaitsee Kokemäenjoen pohjoispuolella Penttalaa vastapäätä. Alue on rauhallinen omakotitaloalue, jossa lapsiperheitä ja oma koulu. Lyhyt matka kuntakeskukseen ja liikuntakeskukseen.

 

Tilaa tonttiesittelypaketti hallintosihteeriltä.

Paketissa on ajantasaiset tiedot vapaista tonteista hintatietoineen ja rakentamisohjeineen.
Tontin voi ensin varata 3 kuukaudeksi ja varaus on maksuton.

Tonttivarauslomake (pdf)