Matkailu

Viimeksi päivitetty 10.5.2021

Nakkilassa on useita matkailukohteita ja nähtävyyksiä. Historiallisista kohteista mielenkiintoisia ovat esimeriksi esihistorialliset muinaisjäännökset, kotiseutumuseo ja Nakkilan kirkko. Esihistorialliset muinaisjäännökset ajoittuvat ajalle 2000-1500 ennen ajanlaskun alkua. Rieskaronmäen pronssikautinen asuinpaikka on vanhin Suomesta löydetty pysyvä asuinpaikka. Kotiseutumuseossa pääsee tutustumaan alueen maaseutuun 1700-1900-luvuilla esineistön ja rakennusten kautta. Nakkilan kirkko on Suomen ensimmäinen funkkistyylinen kirkko ja se on edelleen ajassaan pysyvä komea rakennus, joka luo ryhtiä Nakkilan keskustan ilmeeseen.

Luonto on Nakkilassa myös lähellä, Kokemäenjoki halkoo kuntaa ja Satakunnan suojeltu peltomaisema on kauneimmillaan. Nakkilan kosket on erityisen kuuluisia lohikoskistaan ja täällä käydään vuosittain perinteeksi muodostunut kalastuskisa. Salomonkalliolla on talviaikaan toimiva hiihtokeskus ja kesällä Nakkila Golf tarjoaa palveluja golffareille.

Nakkila tarjoaa myös muita palveluja matkailijoille, kuten majoitus- ja ravintolapalveluja. Niitä löytyy kohdasta Ravintola, majoitus ym. palvelut.