Liikunta- ja kokoustilojen varaaminen

Viimeksi päivitetty 3.2.2022

Nakkilan kunnassa otettiin syksyllä 2020 käyttöön sähköinen Asio-tilavarausjärjestelmä. Kalenteri toimii reaaliajassa. Voit tutustua palveluun ja varattaviin tiloihin tästä: https://nakkila.asio.fi/onlinekalenteri/nakkila/.

  • Nakkilalaiset seurat ja yhdistykset: Vakiovuorot jaetaan hakemusten perusteella vuosittain huhtikuussa seuraavaa toimintakautta varten (elokuu-toukokuu). Turnauksia/pelejä ja yksittäisiä lisävuoroja voi varata sähköisen järjestelmän kautta. Mikäli seura tarvitsee lisää vakiovuoroja kesken kautta, ole yhteydessä sari.ketola@nakkila.fi.  Seurat ja yhdistykset tekevät varaukset asiojärjestelmän kautta rekisteröityneenä käyttäjänä. Lisätiedot: sari.ketola@nakkila.fi

 

  • Ulkopaikkakuntalaiset seurat/yhdistykset ja lajiliitot: Turnauksia/pelejä ja yksittäisiä vuoroja voi varata sähköisen järjestelmän kautta. Seurat ja yhdistykset tekevät varaukset asiojärjestelmän kautta joko rekisteröitymättä tai rekisteröityneenä käyttäjänä. Huom! uuden käyttäjän rekisteröitymisen hyväksyminen tapahtuu arkipäivisin. Rekisteröitymisestä tulee ilmoitus kun se on hyväksytty. Rekisteröitymättä tehdyissä varauksissa maksu suoritetaan heti Paytrail -maksujenvälitysjärjestelmän kautta.

 

  • Yritykset: Yritykset voivat varata yksittäisiä liikunta- ja kokoustiloja asiojärjestelmän kautta rekisteröitymättä joka päivä klo 07-21. Varausmaksu suoritetaan varauksen yhteydessä Paytrail -maksujenvälitysjärjestelmän kautta. Liikuntakeskuksella on käytössä Abloy Entry-älylukko, ks alta lisätietoja. Myös yrityksillä on mahdollisuus rekisteröityä asiojärjestelmän käyttäjäksi. Mikäli yritys haluaa vakiovuoron, ota yhteyttä liikuntakeskus.nakkila@nakkila.fi

 

  • Yksityiset käyttäjät: Yksityiset voivat  varata vapaita liikunta- ja kokoustiloja asiojärjestelmän kautta rekisteröitymättä joka päivä klo 07-21. Varausmaksu suoritetaan varauksen yhteydessä Paytrail -maksujenvälitysjärjestelmän kautta. Liikuntakeskuksella on käytössä Abloy Entry-älylukko, ks alta lisätietoja.

 

Miten pääseen Liikuntakeskukseen ilman avainta?

  • Tilassa on ABLOY ENTRY – älylukko. Älylukko aukeaa varauksen aikana OVIKOODILLA.
  • Ovikoodi  varaukselle lähetetään sinulle varausvahvistusviestin mukana sähköpostilla ja SMS:llä.
  • Ovikoodi toimii Liikuntakeskuksen pääoven näppäimistöön (viimeinen ovi oikealla)15 minuuttia ennen varauksesi alkua.
  • Tuulikaapissa on avainkaappi, jonka saat auki saamallasi ovikoodilla. HUOM! Muistathan palauttaa avaimen takaisin kaappiin lähtiessäsi, ovikoodi on voimassa 15 minuuttia varauksesi jälkeen!
  • Huomioithan, että koodi on henkilökohtainen ja sitä ei saa välittää eteenpäin muille.