Sotilasvakuutus ja -valatilaisuus 12.8.2022

Kirjoitettu 1.8.2022

Porin prikaatin Satakunnan jääkäripataljoona 2/2022 saapumiserän sotilasvakuutus ja -valatilaisuus järjestetään perjantaina 12.8.2022 Nakkilan liikuntakeskuksella klo 9-12(ulkoilmatapahtuma).

Tapahtumassa on myös puolustusvoimien kalustonäyttely ja kalustolla suoritetaan ohimarssi Siltatiellä. Sotilakotivaunusta voi ostaa kahvia ja muita perinteisiä sotkun herkkuja. LC Emmat myyvät tapahtumassa makkaraa.

  • klo 9 – 12 Kalustonäyttely liikuntakeskuksen parkkialueella
  • klo 10 – 10.35 valatilaisuus
  • klo 10.45 – 11.15 ohimarssi (kartta)

Ohimarssi kulkee Siltatie – Kiertotie- Kirkkokatu – Urheilukenttä. Huom! Liikenne katkaistaan ohimarssin ajaksi. Pysäköintikielto koskee ohimarssin ilmoitettuja katuosuuksia. Liikuntakeskuksen parkkialue on liikenteeltä suljettu alkaen torstai-iltana ja pe klo 14 saakka.

Tapahtumaan tulee alokkaita noin 500 henkilöä ja Porin prikaatin muuta henkilöstöä noin 100 henkilöä. Varusmiesten läheisiä odotetaan saapuvaksi 1500 – 2000 henkilöä.

Liikennettä ja järjestystä valvovat Porin prikaatin sotilaspoliisit. Paikoitusalueena toimivat mm. Nakkilan työväentalon ja Kirkonseudun koulun piha-alue. paikallisia pyydetään tulemaan tapahtumaan käveleen. WC-tilat löytävät liikuntakeskuksen sisätiloista.

Tapahtuma on kaikille avoin ja kuntalaiset ovatkin erittäin tervetulleita seuraamaan valatilaisuutta paikan päälle. Kuntalaisia pyydetään liputtamaan päivän kunniaksi.

Lisätietoja täältä (avautuu uuteen ikkunaan)