Sosiaalityöntekijän virka

Kirjoitettu 5.1.2021

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä on haettavana

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virka

Tervetuloa töihin Keski-Satakuntaan!
Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Alueella uudistetaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuutta ja 1.1.2021 alkaen kuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa asukkaiden kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollonpalvelut. Haemme sosiaalityöntekijää kuntayhtymän palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Tehtävänkuvaus:

Sosiaalityössä tukenasi on kehittämismyönteinen ja innostunut työyhteisö. Tarjoamme ammattitaitoisen työryhmän tuen, mahdollisuuden etätyöhön sekä joustavat työajat. Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä tarjoamme kuntalaisille palveluja varhaisessa vaiheessa ja lastensuojelun avohuollon asiakasmäärämme ovat kohtuullisia. Kessotessa on erillinen sijais- ja jälkihuollon tiimi.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtävään kuuluu suunnitelmallinen avohuollon sosiaalityö.
Käytössämme on systeeminen lastensuojelutyö. Sosiaalityöntekijä on mukana virka-aikaisen sosiaalipäivystyksen tiimissä.

Arvostamme positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakastyön hallintaa, itsenäistä, positiivista sekä asiakaslähtöistä työotetta. Aikaisempi työkokemus lastensuojelusta katsotaan eduksi. Käytössämme on ProConsona -asiakastietojärjestelmä.

Edellytämme: Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja laillistus.
Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Muut tiedot: Hakemukset ansioluetteloineen (CV) sekä todistusjäljennökset tulee toimittaa 28.1.2021 klo 15.00 mennessä osoitteella

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä
Taloustoimisto
Koulukatu 2
29200 HARJAVALTA

tai sähköisesti: kirjaamo@kessote.fi

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtäväkohtainen palkka 3511,62 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen viran vastaanottamista.

Yhteystiedot:
Johtava sosiaalityöntekijä Piia Kotikivi p. 044–312 4352 tai piia.kotikivi@kessote.fi