Perinteiset Nahkiaismarkkinat perutaan tältä vuodelta

Kirjoitettu 31.8.2020

Koronaviruksen aiheuttaman (covid -19) vuoksi tapahtuman järjestäjät ovat yksimielisesti päättäneet peruuttaa Nahkiaismarkkinat vuodelta 2020.

Päätöksen taustalla ovat viranomaisten ohjeistukset, suositukset, joilla halutaan suojella erityisesti riskiryhmässä olevia. Haluamme noudattaa Aluehallintoviraston maanantaina 24.8.2020 tartuntatautilain mukaista päätöstä. Markkinoiden järjestelyt hoidetaan pienen talkooporukan voimin ja emme pysty omalta osaltamme täysin turvaamaan 1-2 metrin turvavälejä markkinakävijöille, rajaamaan ulkoaluetta tai tarjoamaan torialueelle ohjeistuksen mukaista käsienpesumahdollisuutta.

Päätöksellä haluamme olla mukana hillitsemässä koronaviruksen leviämistä ja ehkäisemässä mahdollisesta tartunnasta tai tautiepäilystä aiheutuvia haittoja markkinakävijöille, markkinamyyjille ja vapaaehtoisille.

Tapahtumien peruuntumisesta ilmoitetaan kaikille tähän mennessä paikkavarauksen tehneille myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Seuraavat markkinat järjestetään 26.9.2021. Nahkiaisparonitittelin saajaa ei myöskään tilanteesta johtuen julkaista tänä vuonna vaan siirrämme julkistuksen 2021 markkinoille.

 

Järjestäjät:

Nakkilan Yrittäjät
Nakkilan Lions Club
Nakkilan Lions Club Emma
Nakkilan kunta

Lisätietoja:
Maria Salo 0400 504 678 nakkilan@yrittajat.fi