Nakkilan Works Oy Vuoden 2022 yritys

Kirjoitettu 20.12.2022

Valtuuston viimeisessä kokouksessa jaettiin Nakkilan kunnan ja Nakkilan Yrittäjien yhteinen yrittäjäpalkinto.

Nakkilan kunta ja Nakkilan yrittäjät palkitsivat Yrittäjäpalkinnolla Nakkila Works Oy:n. Nakkila Works on Nakkilan 2. suurin työllistäjä, vakavarainen ja toimintaansa aktiivisesti kehittänyt perheyritys.

Nakkila Works Oy on perustettu vuonna 1948 ja on osa Nakkila Group -konsernia. Yhtiö on edelleen perustajansa Arvi Kiviojan jälkipolvien omistama perheyritys. Yhtiö on vuosikymmenten varrella rohkeasti mukautunut ympäröivän maailman ja asiakkaiden tarpeiden muutoksiin. Nykyään Nakkila Works Oy on kansainvälisesti toimiva säiliö-, prosessilaite- ja paineastiatoimittaja ja työllistää n. 90 ammattilaista.


Yrityksen toimitusjohtaja Jussi Kivioja tekee yhteistyötä paitsi Nakkilan koulujen myös alan oppilaitosten kanssa sekä vaikuttaa kunnan elinkeinotiimissä.

Nakkila works on laadusta ja toimitusvarmuudestaan tunnettu säiliöiden, massatornien, säiliöaluiden ja prosessilaitteiden kokonaistoimittaja. Nakkila Works tarjoaa ainoana alan toimijana elinkaaripalvelua, muillekin kuin valmistamilleen tuotteille.

Nakkila Works Oy:n toimitusjohtaja Jussi Kivioja

Lue lisää Nakkila Works – Nakkila Works Oy on pohjoismaissa toimiva laadustaan ja toimitusvarmuudestaan tunnettu säiliöiden, massatornien, säiliöalueiden ja prosessilaitteiden kokonaistoimittaja.