Nakkilan kunta hakee hallintojohtajaa, haku 27.5 mennessä

Kirjoitettu 10.5.2022

Nakkila on vireä ja yhteisöllinen kunta Satakunnassa keskuskaupungin kupeessa ja haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen HALLINTOJOHTAJAA

Virka täytetään 1.8.2022 lukien tai sopimuksen mukaan. Hallintojohtaja vastaa kunnanhallituksen ja valtuuston hallintotehtävistä ja on hallinnon ja talouden toimialajohtaja. Hallintojohtaja vastaa hallinnon, talouden ja henkilöstöjohtamisen kokonaisuuksista sekä kaavoituksesta ja maankäytöstä niitä johtaen yhdessä kunnanjohtajan kanssa. Hallintojohtaja toimii kunnanhallituksen sekä valtuuston pöytäkirjanpitäjänä ja vastaa valmistelu- sekä täytäntöönpanotehtävistä. Hallintojohtaja on hallinnon tukipalveluyksikön lähiesimies. Hallintojohtaja toimii kunnanjohtajan sijaisena.

Viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme valittavalta henkilöltä kokemusta kunnallishallinnon ja -talouden johtotehtävistä, kokemusta julkisista hankinnoista sekä tuntemusta sovellettavista laeista sekä työehtosopimuksista. Lisäksi edellytämme esimieskokemusta. Valittavalla henkilöllä tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Valinnassa arvostamme kehittämisotetta ja kykyä strategiseen ajatteluun sekä digitaalisuuden ymmärtämistä.

Tarjoamme: monipuolisen ja kiinnostavan toimenkuvan, mukavan työyhteisön, monipuolisen yhteistyöverkoston. Sinulla on vahva mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuden rakentamiseen Nakkilan kunnassa. Hallintojohtaja kuuluu kunnan johtoryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Nina-Mari Turpela, p. 044 74 75801 tai nina-mari.turpela(at)nakkila.fi

Hakuaika virkaan päättyy 27.5.2022 klo 12:00.

Lue lisää Kuntarekryn sivuilta.