Nakkilan Joulukatu Ry palkittiin kulttuuripalkinnolla

Kirjoitettu 20.12.2022

Nakkilan Joulukatu Ry palkittiin vuoden 2022 kulttuuripalkinnolla. Yhdistys on perustettu vuonna 2016 huolehtimaan perinteisen joulukadun avauksen järjestämisestä Nakkilassa. Joulukadunavajaiset ovat olleet odotettu koko perheen tapahtuma Nakkilassa, mikä on yhdistänyt yhdistyksiä ja yrittäjiä yhteiseen tekemiseen. Joulukadun avajaisissa on nähty mm. näyttäviä ilotulituksia ja tapahtuma on ollut koko viikon koko perheen joulunodotus tapahtuma. Yhdistys on myös järjestänyt kevätmarkkinat vuodesta 2017, samalla toimintaperiaatteella. Yhdistyksen toiminnassa näkyy uudistuvuus, yhteistyö ja iloinen tekemisen meininki.

 Yhdistys on yhdistänyt koko kylän toimijat yhteiseen tekemiseen toiminnoissaan. Ammattimaisuutta joulukatu Ry:n toimintaan tuo markkinointi, joka on monikanavaista ja näyttävää. Esimerkillinen yhdistys, joka on luonut uudenlaista tapahtumien järjestämisen kulttuuria. Yhdistys on lisännyt kunnan positiivista pöhinää ja yhteistyötä esimerkillisesti.

Nakkilan Joulukatu Ry:n Sirpa Kankeri ja Maria Salo. Kuvassa oikealla kj Nina-Mari Turpela, sivistysjohtaja Riikka Kuusisto-Kajander ja sivistysvaliokunnan pj Vilho Hakala

Lue Lisää: Nakkilan joulukatu ry | Facebook