Nakkila etsii uutta kunnanjohtajaa

Kirjoitettu 26.5.2023

Nykyisen kunnanjohtajan virkasuhde päättyy 31.7.2023, jolloin virka tulee avoimeksi. Haemme kunnanjohtajaa, jolla on vahva henkilöstö- ja muutosjohtamisen ote ja ymmärrys tulevaisuuden kunnan tehtäviin.

Tehtävän kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva yliopisto- tai korkeakoulututkinto. Kunnanjohtajan tehtäviin kuuluvat mm. kunnan elinvoiman kehittäminen, kuntakonsernin taloudesta ja toimivuudesta huolehtiminen, yritysyhteistyön ja yritystoiminnan edistäminen sekä maankäyttöön liittyvät asiat. Kunnanjohtaja on toimialajohtajien esimies ja muodostaa heidän kanssaan kunnan johtoryhmän. Kunnanjohtaja on kunnanhallituksen esittelijä. Arvostamme hyviä johtamis-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kunnallishallinnon, talouden ja elinkeinoelämän tuntemusta.

Aloitus tehtävässä on 1.10.2023 tai sopimuksen mukaan. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Virkaan valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakuprosessiin liittyy mahdollisesti soveltuvuusarviointi.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee osoittaa Nakkilan kunnanhallitukselle 28.6. klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo sekä kelpoisuuden todentavat todistusjäljennökset. Hakemukset pyydetään ensisijaisesti tekemään sähköisesti kuntarekry.fi -sivustolla tai sähköpostilla kirjaamo@nakkila.fi. Kirjeitse toimitettavat hakemukset lähetetään osoitteeseen
Nakkilan kunnanhallitus, PL 50, 29251 Nakkila. Kuoreen tai sähköpostiin merkitään tunnus: Kunnanjohtajan virka.