Julkipanoilmoitus

Kirjoitettu 3.3.2021

 

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä on haettavana

PSYKIATRISEN SAIRAANHOITAJAN toimi

Tervetuloa töihin Keski-Satakuntaan!

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Alueella uudistetaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuutta ja 1.1.2021 alkaen kuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa asukkaiden kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollonpalvelut. Haemme psykiatrista sairaanhoitajaa kuntayhtymän palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 12.4.2021 alkaen. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Tehtävänkuvaus: Tarjolla on psykiatrisen sairaanhoitajan toimi kuntayhtymän erityispalveluissa (vakanssinro 4102- 005). Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Eurajoen terveysasema. Tarjoamme moniammatillisen tiimin ja esimiehen tuen, työnohjausta, työtä tukevaa koulutusta sekä etätyömahdollisuuden. Toimi sijoittuu erityispalveluiden moniammatilliseen psykiatriseen työryhmään, johon on kuulunut vuoden 2021 alusta lukien kaksi psykologia ja yhteensä kuusi psykiatrista sairaanhoitajaa. Psykiatrin sekä päihdelääkärin palveluja on myös käytettävissä työn tueksi. Työ sisältää pääosin psykiatrisen työryhmän potilaiden vastaanottoja ja tarvittaessa myös kotiin suuntautuvia käyntejä. Tämän lisäksi työ sisältää opioidikorvaushoidon lääkkeenjakoa sekä tähän liittyvää psykososiaalista tukea. Työnkuva on melko itsenäinen, lähin työryhmän työntekijä on Luvian alueella toimiva psykiatrinen sairaanhoitaja. Työkokemus vastaavista tehtävistä ja soveltuva mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumiskoulutus katsotaan eduksi.

Edellytämme: Pätevyysvaatimuksena on psykiatrisen sairaanhoitajan tutkinto (aikaisempi opistoasteen tutkinto tai AMK – tutkinto) ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Muut tiedot: Hakemukset ansioluetteloineen (CV) sekä todistusjäljennökset tulee toimittaa 18.3.2021 klo 15.00 mennessä osoitteella

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Taloustoimisto

Koulukatu 2

29200 HARJAVALTA

tai sähköisesti: kirjaamo@kessote.fi

Tehtäväkohtainen palkka 2660,37 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on kuukauden sisällä valinnasta esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Valitulta vaaditaan tartuntalain 48 § mukainen rokotesuoja.

Yhteystiedot:

Vs. johtava psykologi

Riikka Turku

044 450 3226 ma-to klo 13-13.30

riikka.turku@kessote.fi