Julkipanoilmoitus

Kirjoitettu 18.2.2021

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä on haettavana

 HAMMASHOITAJAN toimen sijaisuus

Tervetuloa töihin Keski-Satakuntaan!

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Alueella uudistetaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuutta ja 1.1.2021 alkaen kuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa asukkaiden kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollonpalvelut. Haemme hammashoitajaa kuntayhtymän palvelukseen määräaikaiseen työsuhteeseen 4.7.2021 asti. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Kuntayhtymän terveydenhuollossa kehitetään tiimihoitotyöskentelyä. Haemme asiantuntevaan joukkoomme ennakkoluulotonta ja oman työn kehittämisestä kiinnostunutta osaajaa. Toimen pääasiallinen sijoituspaikka on Harjavalta. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme vähintään hammashoitajan tai lähihoitajan suuntautumisalueena suun terveydenhoitotutkintoa. Kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Muut tiedot:

Hakemukset ansioluetteloineen (CV) sekä todistusjäljennökset tulee toimittaa 8.3.2021 klo 15.00 mennessä osoitteella

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Taloustoimisto

Koulukatu 2

29200 HARJAVALTA

tai sähköisesti: kirjaamo@kessote.fi

Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Tehtäväkohtainen palkka 2237,64 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Toimessa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Valitulta vaaditaan tartuntalain 48 § mukainen rokotesuoja.

Yhteystiedot:

Johanna Lehtinen

vs. osastonhoitaja

s-postitse:johanna.lehtinen@kessote.fi