Julkipanoilmoitus

Kirjoitettu 8.2.2021

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä on haettavana

YLIHAMMASLÄÄKÄRIN virka

Tervetuloa töihin Keski-Satakuntaan!

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Alueella uudistetaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuutta ja 1.1.2021 alkaen kuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa asukkaiden kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollonpalvelut. Haemme ylihammaslääkäriä kuntayhtymän palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Kuntayhtymän terveydenhuollossa kehitetään asiakaslähtöisiä, moniammatillisia ja kustannusvaikuttavia palveluita. Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta tai lupaa toimia hammaslääkärin tehtävissä sekä riittävää valmiutta hallinnollisten tehtävien suorittamiseen. Kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Arvostamme yhteistyökykyä ja joustavuutta. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus esimiestyöstä, muutosjohtamisesta ja kehittämistyöstä.

Muut tiedot:

Hakemukset ansioluetteloineen (CV) sekä todistusjäljennökset tulee toimittaa 19.2.2021 klo 15.00 mennessä osoitteella

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Taloustoimisto

Koulukatu 2

29200 HARJAVALTA

tai sähköisesti: kirjaamo@kessote.fi

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulta vaaditaan tartuntalain 48 § mukainen rokotesuoja.

Yhteystiedot:

Juha Jaatinen

johtava ylilääkäri

044 450 3020