Julkipanoilmoitus

Kirjoitettu 24.2.2021

19.02.2021

Terveyskeskuslääkärin virka

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä on haettavana terveyskeskuslääkärin virka.

Tule kanssamme töihin Keski-Satakuntaan! 

Etsimme joukkoomme asiakaslähtöisestä ja vaikuttavasta hoidosta innostunutta kollegaa. Meillä töitä tehdään monialaisissa tiimeissä ja kehitämme päämäärätietoisesti toimintaamme. Panostamme osaamisen jatkuvaan parantamiseen ja kollegiaaliseen työyhteisöön. Joukossamme on usean alan erikoislääkäreitä ja laaja kattaus muun sote-kentän ammattilaisia.

Meillä on mahdollista räätälöidä työaikaa hyvin joustavasti. Palkkaus on osittain suoriteperusteinen ja erittäin kilpailukykyinen.

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Eurajoelle, Kokemäelle, Harjavaltaan ja Nakkilaan. Väestöpohjamme on noin 30 000 asukasta. Alueella on viisi terveysasemaa, joista Harjavallan pääterveysasema palvelee arkisin klo 8-20 ja muut virka-aikaan.

Edellytämme

Kelpoisuusvaatimuksena on yleislääkärin oikeudet omaavan laillistetun lääkärin pätevyys. Kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Muut tiedot

Hakemukset ansioluetteloineen (CV) sekä todistusjäljennökset tulee toimittaa 12.03.2021 klo 15.00 mennessä osoitteella

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä
Taloustoimisto
Koulukatu 2
29200 HARJAVALTA

tai sähköisesti: : kirjaamo@kessote.fi

Palkka on tehtäväkohtainen. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä laki lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittäminen 504/2002, 3 §:n mukainen rikosrekisteriote (Rikosrekisterilaki 6 §:n 2. mom.). Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulta vaaditaan tartuntatautilain 48 § mukainen rokotesuoja.

Lisätiedot

Johtava ylilääkäri
Juha Jaatinen
p. 044 450 3020