Huoltopäällikkö

Kirjoitettu 3.12.2020

HUOLTOPÄÄLLIKKÖ
Tervetuloa töihin Keski-Satakuntaan! Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Alueella uudistetaan sosiaali- ja terveyspalvelujen palveluja ja 1.1.2021 alkaen kuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa asukkaiden kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut. Haemme huoltopäällikköä kuntayhtymän palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Virka tulee avoimeksi 1.1.2021 alkaen, mutta toivomme että viranhaltija voisi aloittaa työssä jo v. 2020 puolella. Kuntayhtymä on savuton työpaikka. Teknisen huollon yksikössä työskentelee tällä hetkellä 4 työntekijää.
Huoltopäällikkö osallistuu teknisen huollon korjaus- ja huoltopalveluihin sekä varastotoiminnan ylläpitämiseen, tuottamiseen sekä kehittämiseen kuntayhtymän toiminta-alueella. Huoltopäällikkö organisoi näitä monipuolisia ja moniammatillisia toimintoja ja osallistuu huollon eri työtehtäviin. Huoltopäällikkö toimii teknisen huollon ja varastotoiminnan esimiehenä sekä koordinoi vammaispalvelujen kautta tulevia erilaisia asunnon muutostöitä.
Hakeminen
Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto.
Hakemukset ansioluetteloineen (CV) sekä todistusjäljennökset tulee toimittaa 11.12.2020 klo 12.00 mennessä osoitteella
Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä
Taloustoimisto
Koulukatu 2
29200 HARJAVALTA
tai sähköisesti: harjavalta.terveyskeskus@ksthky.fi
Kyseessä on viran uudelleen haku. Aikaisemmat hakemukset eivät ole voimassa.
Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään ennen viran vastaanottamista. Palkkaus ja viran muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveensa. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Lisätiedot
huoltomestari
Simo-Pekka Puustelli,
puh. 044 9067 600
tai
kuntayhtymän johtaja
Hanna-Leena Markki,
puh. 044 4503 200