Harrastukset meitä yhdistää – vastaa ja vaikuta!

Kirjoitettu 27.5.2021

Harrastukset meitä yhdistää – vastaa ja vaikuta!

Onks sulki elämää siin Nakkila kirko vaiheil? Hyvä! Nakkilassa tavoitellaan parasta paikkaa työ- ja perhe-elämän yhdistämiseen, olit sitten minkä ikäinen tahansa. Tällä kyselyllä selvitetään Kokemäenjoen varrella virtailevien eri-ikäisten Nakkilan kunnan asukkaiden tyytyväisyyttä ja osallistumista Nakkilassa järjestettäviin liikunta-, kulttuuri- ja nuorisopalveluihin, esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin. Vastaamalla kyselyyn SINÄ pääset vaikuttamaan Nakkilan yhteisöllisyyteen, harrastusmahdollisuuksiin, nuorille suunnattuun toimintaan ja kulttuuripalveluihin.

Tiäks et Nakkilas pyritää jokasel saamaa omalaises harrastus. Jokaisen vastaus onkin tärkeä, sillä Nakkila ei ole kunta, joka olisi sen asukkaitaan suurempi. Se on yhteisö, joka muodostuu ja muovautuu jokaisen nakkilalaisen kautta. Ja hei, vastaaminen ei vie kuin 10-15 minuuttia. Vastaathan 30.6.2021 mennessä. Vanhemmat voivat täyttää lapsiensa vastaukset. Kiitos!

Huomaa myös! Vastanneiden kesken arvotaan kolme palkintoa: 50 € lahjakortti K-Supermarket Onnipekkaan, 50 € lahjakortti ravintola-kahvila Vanha Kirjakauppaan ja 6 kk:n salijäsenyys Nakkilan liikuntakeskuksen kuntosalille. Eiks ookki huikeet?!

Vastaa kyselyyn tästä linkistä