Apulaisylihammaslääkärin toimi

Kirjoitettu 26.11.2020

Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymässä on haettavana

APULAISYLIHAMMASLÄÄKÄRIN (oikomishoito) toimi

Tervetuloa töihin Keski-Satakuntaan!
Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Alueella uudistetaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuutta ja 1.1.2021 alkaen kuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa asukkaiden kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollonpalvelut. Haemme oikomishoidon apulaisylihammaslääkäriä kuntayhtymän palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Kuntayhtymän terveydenhuollossa kehitetään tiimimallityöskentelyä.
Apulaisylihammaslääkärin tehtävä on johtaa, suunnitella ja ohjata omassa tiimissään oikomishoidon toteutusta kuntayhtymän terveysasemilla. Monipuolinen tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön.
Työ alkaa 2.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme vähintään hammaslääkärin tutkintoa ja erikoishammaslääkärin oikeuksia oikomishoidon erikoisalalla. Aiempi esimieskokemus on eduksi.

Muut tiedot:
Hakemukset ansioluetteloineen (CV) sekä todistusjäljennökset tulee toimittaa 15.12.2020 klo 15.00 mennessä osoitteella

Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä
Taloustoimisto
Koulukatu 2
29200 HARJAVALTA

tai sähköisesti: harjavalta.terveyskeskus@ksthky.fi

Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Tehtäväkohtainen palkka 4776,94 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulta vaaditaan tartuntalain 48 § mukainen rokotesuoja.

Yhteystiedot:

Jari Laitinen
ylihammaslääkäri
p. 044 450 3187