Psykologin virka

Kirjoitettu 30.12.2020

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä on haettavana

PSYKOLOGIN virka

Tervetuloa töihin Keski-Satakuntaan!
Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Alueella uudistetaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuutta ja 1.1.2021 alkaen kuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa asukkaiden kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollonpalvelut. Haemme psykologia kuntayhtymän palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Tehtävänkuvaus:

Tarjolla on psykologin virka kuntayhtymän erityispalveluissa (vakanssinro 5000-04). Psykologi toimii osana psykiatrista työryhmää pääosin Harjavallan terveysasemalla. Osa työpanoksesta kohdistuu psykiatrisen työryhmän potilaisiin ja osa alle kouluikäisiin lapsiin. Tarjoamme moniammatillisen tiimin ja esimiehen tuen, työnohjausta, työtä tukevaa koulutusta sekä etätyömahdollisuuden. Perehdytämme työhön ja tietojärjestelmien käyttöön. Arvostamme soveltuneisuutta monipuoliseen terveyskeskuspsykologin työhön sekä ennen kaikkea kykyä työskennellä itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti. Kokemus vastaavista tehtävistä ja soveltuva täydennyskouluttautuminen katsotaan eduksi.

Edellytämme: Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Edellytämme myös Valvira-rekisteröintiä. Psykologin valinnassa kiinnitetään kelpoisuuden lisäksi huomiota henkilön soveltuvuuteen. Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Muut tiedot: Hakemukset ansioluetteloineen (CV) sekä todistusjäljennökset tulee toimittaa 15.01.2021 klo 15.00 mennessä osoitteella

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä
Taloustoimisto
Koulukatu 2
29200 HARJAVALTA

tai sähköisesti: harjavalta.terveyskeskus@ksthky.fi

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtäväkohtainen palkka 3875,22 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen viran vastaanottamista.

Yhteystiedot:
Vs. johtava psykologi
Riikka Turku
044 4503226
riikka.turku@kessote.fi