Maksuttomia harrastuksia ja kerhoja koulun jälkeen (harrastamisen Nakkilan mallin -hanke)

Kirjoitettu 23.8.2022

Harrastamisen Nakkilan mallin –harrastusten syksyn 2022 ilmoittautuminen on alkanut! Varsinainen kerhotoiminta starttailee viikolla 36, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.  Kerhojen aloitusajat ja pituudet vaihtelevat, keston näet ilmoittautumisen yhteydessä. Kerhot mahdollistaa Harrastamisen Nakkilan malli –hanke.

Ilmoittautumaan pääset Nakkilan kunnan www-sivuilta https://nakkila.asio.fi/onlinekalenteri/nakkila-tapahtuma/index.php?jn=HAR&cat=Ilmoittaudu+harrastuksiin. Ilmoittautumislinkki löytyy myös somekanavilta.

Kerhoja järjestetään pääsääntöisesti liikuntakeskuksella, mutta myös kouluilla. Kerhokalenteri on täydentymässä vielä erityisliikunnalla ja Tattaran sirkuskerholla, mikäli saamme aikataulut kohdilleen. Huom! Sirpan mummolakerho jatkuu myös koulupäivien aikana kaikilla Nakkilan alakouluilla. Sirpa-mummo järjestää harrastamista tukevaa toimintaa (leipomista, ilmaisutaitoa jne.) koulupäivien sisällä koulujen kanssa sovituin aikatauluin, näihin saavat osallistua kaikki.

Kerhot on tarkoitettu 1.-6.–luokkalaisille, ilmoittautumislinkeissä näet, mikäli kerho on suunnattu tietyn ikäisille. Vanhemmat itse arvioivat mihin harrastukseen lapsi voi osallistua itsenäisesti. Harrastuksiin liikutaan itsenäisesti kävellen ja pyörällä, lapsia on hyvä muistuttaa turvallisesta liikennekäyttäymisestä! Kerhoihin voi tulla muutoksia lukukauden kuluessa.

Viestimme kerhoista wilman ja opettajien kautta sekä nettisivujen ja somen välityksellä.  Harrastusryhmistä viestitään sähköpostilla, viestit lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Tätä viestintäkanavaa käytetään myös äkillisten muutosten yhteydessä esim. ohjaajien sairastumistapauksessa. Seuraa siis postiasi ja varmista, että viestit eivät jää roskapostiin.  Harrastamisen Nakkilan malli löytyy myös instagramista @harrastamisennakkilanmalli.

 

Rohkeasti mukaan uusiin tai jo tuttuihin harrastuksiin=)

 

Huom! Seurojen, yhdistysten ja Otsolan järjestämät harrastukset ovat myös käynnistyneet tai käynnistymässä. Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen mikäli kaipaat vinkkejä harrastamiseen Nakkilassa, joko itse tai muut perheenjäsenet.

 

Lisätiedot: Sari Ketola, sari.ketola@nakkila.fi