Liikuntakeskuksen tiloja on mahdollista varata yksityis-ja perhe-elämänpiirin käyttöön 1.-15.1.2022

Kirjoitettu 31.12.2021

Nakkilan liikuntakeskus avautuu perheiden käyttöön ensi viikoksi. Tilanvarausjärjestelmämme mahdollistaa käytön rajaamisen ja tilojen varaamisen tietylle porukalle. Näin pystymme rajoitusten puitteissa avaamaan pääsyn perheille. AVI:n päätös tilojen sulkemisesta ei koske yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluva käyttöä 1.1.-15.1.2022.
 
Perheet voivat varata maksullisia vapaita tiloja liikuntasalia, ryhmäliikuntilaa ja juoksusuoraa asiojärjestelmän kautta rekisteröitymättä joka päivä klo 07-21. Varausmaksu suoritetaan varauksen yhteydessä Paytrail -maksujenvälitysjärjestelmän kautta.
 
Varaukset tehdään asio-järjestelmän kautta, jolloin varattuna on tietty tila ja pukuhuone/varaus. Tila on vain varauksen tekijän käytössä ja varaaja huolehtii ohjeiden mukaisesta terveysturvallisesta toiminnasta.
 
Huom! Yksityis- ja perhe-elämän piiriin ei esimerkiksi kuulu urheilujoukkueen harjoitukset tai kuntosalin käyttö toisilleen ennestään tuntemattomien henkilöiden kanssa, vaikka tilan olisi vuokrannut yksityinen henkilö.
 
Tee näin:
2. Valitse vasemmasta palkista sisäliikuntatilat – juoksusuora, liikuntasali, ryhmäliikuntatila
3. Valitse kalenterista sopiva päivä ja aika ja seuraa järjestelmän ohjeita. Täytä lisätietokentään osallistujat, huomaa että vain samaan perhepiiriin kuuluvat henkilöt on sallittu varaukseen mukaan.
4. Saat varauksestasi varausvahvistusviestin sähköpostilla ja SMS:llä, joka sisältää toimintaohjeet ja ovikoodin liikuntakeskukselle.