Nakkila

Viimeksi päivitetty 31.1.2019

Nakkila ei ole kunta, joka olisi sen asukkaitaan suurempi. Se on yhteisö, joka muodostuu ja muovautuu jokaisen nakkilalaisen kautta.

Se on kunta, jossa elämä on mutkatonta. Täällä yhdistävät perhe-elämä ja työ parhaimmalla mahdollisella tavalla: Sijainti on suurempien kaupunkien lähellä erinomainen, ja töissä voi helposti käydä Nakkilan ulkopuolella. Myös harrastustusvaihtoehtoja riittää lukematon määrä, sillä Nakkilassa on asukaslukuun suhteutettuna poikkeuksellisen paljon järjestöjä ja yhdistyksiä.

Täällä ymmärretään, että Nakkila ei ole maailman napa, eikä tässä maailmassa tarvitse selvitä yksin. Nakkilaan on helppo tulla ja täältä on helppo lähteä. Ketterä rakentaminen, joustava tonttipolitiikka ja erinomaiset liikenneyhteydet tekevät elämästä ja asumisesta helppoa Kokemäenjoen varren kauniissa maisemissa.

Kaiken perustana ovat nakkilalaiset. Täällä ei ole perisatakuntalaiselle kateudelle sijaa, vaan ovet ovat aina avoinna ideoille, muutoksille, tulijoille ja lähtijöille, koska kaikista tärkeintä on se, että ihmisellä on hyvä olla. Hyvä olo syntyy ympärillä olevista ihmisistä, nakkilalaisesta yhteisöstä. Ystävyys meitä yhdistää.

 

Kiinnostuitko? Tontteja olisi tarjolla täällä.