Kauppakassipalvelu riskiryhmään kuuluville käynnistyy

Kirjoitettu 23.3.2020

Toiminta on yhteistyötä Nakkilan kunnan ja K-Supermarket Onnipekan kanssa. Kaikki riskiryhmään kuuluvat toivotetaan erittäin lämpimästi mukaan toimintaan! Näin voimme olla estämässä epidemian leviämistä mahdollisimman nopeasti ja toivottavasti pääsemme palaamaan takaisin normaaliin arkeen mahdollisimman pian.

Ensimmäinen askel palvelun käyttöönottoon on tehdä laskutustili Onnipekkaan. Tarvitsemme tiedot, jotta kauppa voi ottaa tilauksenne vastaan ja luoda teille tilin, josta tulee lasku kuukauden ensimmäisinä päivinä. Laskutustilin avaamisesta ei tule mitään kuluja.

Asiakastilin avaaminen Onnipekkaan (ei kuluja)

 1. Soita Onnipekan palvelunumeroon 044- 9248688 (palvelu avoinna arkisin klo 10.00-16.00). Voit myös lähettää täytetyn tilinavauskaavakkeen osoitteeseen sari.ketola@k-supermarket.fi tai ottaa siitä kuvaan ja lähettää yllä olevaan palvelunumeroon.
 2. Sinulta kysytään seuraavat perustiedot: Puhelinnumero, ostoraja, henkilöturvatunnus, osoite
  Huom! Kaikessa toiminnassa pidetään tarkasti kiinni henkilötietoturvalain määräämistä pykälistä.
 3. Tiedot päivitetään kaupan kassajärjestelmään siten, että asiakastili on toiminnassa viimeistään tietojen saamisesta seuraavan arkipäivän aamuna.Kauppakassipalvelun käyttämiseen on kaksi vaihtoehtoa:

Vaihtoehto A:

Miten tilaan ja saan ostokseni?

 • käytät ”tilaa ja nouda” verkkokauppaa (valitse K-Supermarket Onnipekka ja seuraa annettuja ohjeita), tässä linkki.
 • Huom! Onnipekka veloittaa tuotteiden keräilystä keräilymaksun 4,50/tilaus!
 • Nakkilan kunta toimittaa ostokset kotiisi sovittuna aikana. Lisätietoa alla.

Vaihtoehto B:

 • Jos olet epävarma verkkokaupan käyttöönotossa tai sinulla ei ole siihen tarvittavia laitteita etkä saa apua läheisiltä, voit toimia vaihtoehto B:n mukaan! Eli tilaus tehdään puhelimitse ja kunta toimittaa tilaukset sovittuun osoitteeseen.
 • Kauppakassiasiakastietoja otetaan vastaan numerossa 044-9248688 kello 10 ja 16 välisenä aikana. Kertokaa mitä tuotteita haluatte ostaa ja voiko mahdollisesti puuttuvan tuotteen tilalle ostaa jotakin muuta korvaavaa tuotetta. Muista jättää yhteystietosi tilatessasi.
 • Huom! Onnipekka veloittaa tuotteiden keräilystä keräilymaksun 4,50/tilaus!Tilaus otetaan vastaan ja ostoksenne pyritään toimittamaan viimeistään soitostanne seuraavana arkipäivänä.

Miten tuotteet toimitetaan minulle?

 • Kuljetuspalvelun saat käyttöösi soittamalla Ikääntyneiden neuvontapuhelimeen numeroon 044-7475887. Numerossa vastataan arkisin klo 9-13.
 • Nakkilan kunnan työntekijät toimittavat kauppakassin, sekä kuitin kotiovellenne. Kuljetus järjestetään kotihoidon palveluna ja siitä laskutetaan kotihoidon hinnaston mukainen maksu 2,5 euroa/kerta