Yrittäjyysinfoja verkossa

Kirjoitettu 23.6.2021

Valtakunnallisia ja paikallisia yrittäjyysinfoja verkossa

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua maksuttomiin yrittäjyysinfoihin asuitpa tai lomailitpa sitten missä päin maailmaa tahansa!

Infot järjestetään Teamsin välityksellä ja tarjolla on useita vaihtoehtoisia ajankohtia. Infoja ei tallenneta, mutta niiden sisältämät tietolähteet lähetetään infoihin osallistuneille jälkikäteen sähköpostitse.

Voit ilmoittautua infoon kyseistä päivämäärää klikkaamalla. Voit osallistua vain yhteen tai vaikka kaikkiin kolmeen infoon oman kiinnostuksesi mukaan.

Klikkaamalla tästä linkistä siirryt Uusyrityskeskuksen sivuille josta löytyy ilmoittautuminen ja lisätietoja.

Suositeltavaa kuitenkin on, että aloitat alusta eli ideasta. Liikeideasta suunnitelmaksi -infosta saat nimittäin enemmän irti, kun olet ensin osallistunut Ideasta liikeideaksi -infoon.

Osallistuessasi infoon suljethan kameran ja mikrofonin infon ajaksi, ettei ääni kierrä eivätkä mahdolliset taustaäänet häiritse muita osallistujia. Voit kirjoittaa kysymyksiä ja kommentteja infossa olevaan chattiin, käsittelemme ne kunkin tapahtuman lopuksi.

SAATAVILLA MYÖS HENKILÖKOHTAISTA NEUVONTAA

Nettiajanvarauksen kautta voit varata ajan etäneuvontaan, henkilökohtaiseen yritysneuvontaan ja rekisteröintiin sekä TE-toimiston starttirahaneuvojalle. https://slotti.fi/booking/enter/

Uusyrityskeskus Enter Satakunta tarjoaa maksutonta yrityksen perustamisneuvontaa henkilöille, joiden asuinkunta tai uuden yrityksen suunniteltu sijaintikunta kuuluvat Enterin palvelualueeseen (Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Siikainen ja Ulvila).

Muistilista aloittavalle yrittäjälle ja ohjeita https://www.prizz.fi/yrityspalvelut/yrityksen-perustaminen/muistilista.html