Julkipanoilmoitus

Kirjoitettu 3.2.2021

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä on haettavana

 TERVEYDENHOITAJA/SAIRAANHOITAJAN määräaikainen toimi

Tervetuloa töihin Keski-Satakuntaan!

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Alueella uudistetaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuutta ja 1.1.2021 alkaen kuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa asukkaiden kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollonpalvelut. Haemme terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa kuntayhtymän palvelukseen määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2021 asti. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Työnkuva koostuu pääasiassa Covid-19 rokotteiden antamisesta. Hoitajilta vaaditaan voimassa olevaa rokotuslupaa ja kokemusta rokottamisesta. Määräaikainen toimi täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Edellytämme: Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhoitajan/sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa rokotuslupaa. Kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Muut tiedot:

Hakemukset ansioluetteloineen (CV) sekä todistusjäljennökset tulee toimittaa 17.2.2021 klo 15.00 mennessä osoitteella

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Taloustoimisto

Koulukatu 2

29200 HARJAVALTA

tai sähköisesti: kirjaamo@kessote.fi

Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Tehtäväkohtainen palkka. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Valitulta vaaditaan tartuntalain 48 § mukainen rokotesuoja.

Yhteystiedot:

Osastonhoitaja Minna Multisilta

minna.multisilta@kessote.fi

p.044 906 75 15