Kuntouttava päivätoiminta

Viimeksi päivitetty 13.8.2020

Kuntouttavan päivätoiminnan tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ikäihmisen toimintakykyä niin, että kotona asuminen mahdollistuu mahdollisimman pitkään. Kuntouttava päivätoiminta on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on toimintakyvyn heikentymistä ja kotona selviytymisen haasteita.

Kuntouttava päivätoiminta tukee toimintakyvyn eri osa-alueita, kuten fyysistä, psyykkistä, sosiaalista ja ajattelutoimintoihin liittyvää toimintakykyä.

Kuntouttavan päivätoiminnan ohjelmassa on esimerkiksi ulkoilua, harjoittelua kuntosalilla, tuolijumppaa, arkitoimintojen harjoittelua, pelejä, ajattelutoimintoja aktivoivia harjoitteita, tanssia, laulua, musiikkia, bingoa, maalaamista ja askartelua, ja se toteutuu pienryhmissä.

Kuntouttavaan päivätoimintaan kuljetaan taksilla ja osallistua voi tarpeen mukaan 1-2 kertaa viikossa. Kuntouttavaa päivätoimintaa järjestetään tällä hetkellä liikuntakeskuksella.

Kuntouttavaan päivätoimintaan ohjaudutaan palveluohjaajan, kotihoidon tai lyhytaikaishoidon kautta.

Maksut (sisältää ohjelman, aamupalan, lounaan ja päiväkahvin) 16,50€/kerta ja lisäksi mahdollinen kuljetus 4€/yhdensuuntainen matka

Hakemuksen löydät tästä.