Stand Up-ilta Nakkilan kesäteatterissa

Illan esiintyjinä:

Tomi Haustola
”Tasavallan todennäköisesti hauskin ja varmuudella hyvätapaisin tai ainakin kiltein tietotekniikan tutkinnon suorittanut diplomi-insinööri-stand up -koomikko.” Tuo lähes laittoman pitkä määritelmä kuvaa Suomen kysytyimpiin esiintyjiin kuuluvaa Tomi Haustolaa einsteinmaisella tarkkuudella. Tomi on ahkera, tunnollinen ja vitseissään huomattavan virallisella, mutta silti aina huvittavalla asialinjalla pysyttelevä terävä ja yhteiskunnalliseenkin havainnointiin kykenevä koomikko, joka tunnetaan myös arvostettuna ja Venla-palkittuna tv-käsikirjoittajana.

Heikki Vilja
Heikki Vilja on helsinkiläinen stand up -koomikko. Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta mutta onnellisesta vinkkelistä. Perheen lisäksi Heikki tykittää mielipiteensä ihan kaikesta muustakin. Mikä tärkeintä, hän on hauskaa seuraa.

Ursula Herlin
Ursula Herlin on noussut hämmästyttävän nopeasti kohti suomalaisen komiikan terävintä kärkeä ja hänestä povataankin Suomen seuraavaa suurta naiskoomikkoa. Ursulalla on luontainen kyky löytää koomisia piirteitä elämän arkisista asioista, mutta täysin uudenlaisesta ja ennen kaikkea hauskasta näkökulmasta.

Jussi Simola
Jussi Simolan puhenopeus ja LPM (laughs per minute) ovat hengästyttävät – kirjaimellisesti! Jussin komiikka on nopeaa, viiltävää eikä se sisällä kiusallisia taukoja. Viimeisen vuoden aikana Jussin keikoilla yleisö on tippunut tuoleiltaan, ja onpa apukeinona tarvittu astma-piippua, kun naurusta johtuva hyperventilaatiokohtaus ei ottanut loppuakseen.

Tapahtuma-alue aukeaa klo 17.00, show time klo 18. Esityksen kesto väliaikoineen noin 2 tuntia. Teatterialueen kahvio ja anniskelupisteet palvelevat myös näytöksen jälkeen. Tapahtumassa koko teatterialue katsomoineen on anniskelualuetta!

Tapahtuman ikäraja on 18-vuotta!

Stand Up-ilta Nakkilan kesäteatterissa
Tapahtuman tiedot
Päivä
17.8.2024
Aika
18:00–22:00
Paikka
Kirkkokatu 22, 29250 Nakkila
Järjestäjä
Nakkilan Napakat ry/ Nakkilan kesäteatteri
Lisätietoa
WWW