Nakkilan kierrätyskekkerit

Nakkilan Nykymartat, MLL Nakkila ja Leader Karhuseutu järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen illan kierrätysasioiden ja rennon yhdessä olon parissa. Luvassa koko perheen tapahtumassa: jäteneuvontaa, lelujen vaihtopiste, piirustuskilpailu, tietoa Leader-rahoituksen mahdollisuuksista kestävän kehityksen edistämiseksi sekä tutustumista Nakkilan NykyMarttojen ja MLL Nakkilan toimintaan. Tarjolla iltapalaa!

Porin seudun jäteneuvonta tulee kertomaan mm. biojätteen lajittelusta ja poistotekstiilien keräyksestä. Jäteneuvojat opastavat kaikissa lajitteluun ja kierrätykseen liittyvissä asioissa. Myös lapsille lajitteluaiheista ohjelmaa.

Lelujen vaihtopisteelle voi tuoda oman vanhan lelun ja ottaa tilalle jonkun toisen tuoman lelun.

Kierrätyskekkereillä on tarjolla suolaista iltapalaa. Iltapalan vuoksi pyydämme ilmoittautumisia etukäteen 2.10. mennessä. Ilmoittautuminen ei kuitenkaan ole pakollista, voit vain tulla piipahtamaan vaihtamassa leluja, kuulemaan lajittelusta tai kyselemään yhdistysten toiminnasta.

Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella https://forms.gle/83mMaN4Bwi5mBmjLA tai sähköpostitse mimmi.virtanen(a)karhuseutu.fi tai puhelimitse 044 0121 437 (Kaija-Liisa/NykyMartat). Ilmoita samalla mahdolliset ruokarajoitteet.

Aika: 4.10.2022 klo 18-20
Paikka: Juhlatalo Marimba, Akselintie 3, 29250 NAKKILA

Tule kupposen äärelle kuulemaan lajitteluasioista ja tapaamaan muita rennoissa merkeissä!

Tapahtuman tiedot
Päivä
4.10.2022
Aika
18:00–20:00
Paikka
Akselintie 3
Järjestäjä
Nakkilan NykyMartat, MLL Nakkila ja Leader Karhuseutu
Lisätietoa
WWW