’Muistathan kai’operetti- ja musikaalisävelmiä konsertti

Lauantaina 2.4. klo 15 kuullaan Villilän kartanossa operetti- ja musikaalisävelmiä konsertissa ’Muistathan kai’. Ohjelmassa nimikappaleen lisäksi tuttuja melodioita, kuten Vait on huulet, Pienet enkelit, Pääskysduetto, Nää naiset varieteen jne. Esiintyjinä ovat tamperelaiset muusikot Ritva Kotanen, sopraano, Keijo Kuivanen, tenori ja Tuomas Honkkila, piano.

Liput 20e(sis. konsertti ja väliaikakahvit)

Ritva Kotanen on valmistunut laulunopettajaksi Tampereen Konservatoriosta. Valmistumisensa jälkeen hän täydentänyt opintojaan mm Tamara Lundin ja Ritva Auvisen johdolla. Kotanen on laulanut TTT:n, Tampereen Oopperan ja Tampereen Musiikkiteatterin produktioissa.

Keijo Kuivanen on opiskellut laulua mm. prof. Liisa Linko-Malmion johdolla. Hän on tehnyt laulu- ja puherooleja TTT:ssä, TT:ssä, Tampereen Oopperassa ja Tampereen Musiikkiteatterissa.

Tuomas Honkkila on valmistunut Tampereen AMK:sta. Hän on toiminut pianonsoiton opettajana aiemmin Vakka-Suomen ja nykyään Sastamalan musiikkiopistossa. Honkkila on opiskellut mm Lauri Väinmaan, Heini Kärkkäisen, Risto-Matti Marinin ja Risto Kyrön johdolla. Opintojensa aikana sekä valmistuttuaan hän on työskennellyt erityisesti laulajien kanssa.

Tapahtuman tiedot
Päivä
2.4.2022
Aika
15:00–17:00
Paikka
Villiläntie 1
Järjestäjä
Nakkilan kunta
Lisätietoa
WWW