Mind & Stand up-ilta

Nakkilan Napakat ry järjestää kesän huipennuksena mielen ja nauruhermot räjäyttävän viihdeillan 13.8.2022 Nakkilan Kesäteatterissa!

Tapahtuma-alue aukeaa klo 18.00, show time klo 19. Esityksen kesto väliaikoineen reilu 2 tuntia. Teatterialueen kahvio ja anniskelupisteet palvelevat myös näytöksen jälkeen. Tapahtumassa koko teatterialue katsomoineen on anniskelualuetta!

Ilari Johansson on stand upin konkari, rento ja fyysinen esiintyjä, jonka esitys tarjoaa herkkuja niin miehille kuin (silmänruokaa!) naisillekin. Hurmaava ja karismaattinen Ilari on takuuhauska esiintyjä.

Ilari on jopa koomikoksi harvinaisen suorasanainen. Tämä tarkoittaa sitä, että hänen esitystään ei ole suunnattu perheen pienimmille vaan se on parhaimmillaan loppuillasta, kun on aika löysätä kravattia ja tilata vielä yhdet…

Mentalisti Tommi Viikinkoski tietää mitä ajattelet – se on hänen työtään. Tommi on henkilö, joka käyttämällä oikein kaikkia viittä aistia, pystyy luomaan illuusion kuudennesta. Laadukas ja yliluonnollisen hämmentävä show takaa onnistuneen illan. Katsojille ajatustenluku-show on hyvin mieleenjäävä, mentalisti ottaa lavalle usein avustajia joiden kanssa ajatuksia vaihdetaan.

Taikurina ja mentalistina vuosien mittaan kokemusta kerännyt Tommi Viikinkoski nähtiin valtakunnan mediassa ensimmäisiä kertoja vuonna 2015, kun Nelonen Medialla hämmästyttänyt Huijarit-porukka nousi julkisuuteen. Yhtenä ryhmän jäsenenä Tommi oli mukana toteuttamassa huijauksia, joiden ansiosta kollektiivi mm. maksoi ostoksiaan paperilla ja huijasi itselleen ilmaisia vaatteita sekä hotellihuoneen.

Tapahtuman tiedot
Päivä
13.8.2022
Aika
18:00–21:30
Paikka
Kirkkokatu 22
Järjestäjä
Nakkilan Napakat ry/ Nakkilan kesäteatteri
Lisätietoa
WWW